14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияЦветомир Чернокожев: Когато е равен мачът, не можеш да мислиш колко си...

Цветомир Чернокожев: Когато е равен мачът, не можеш да мислиш колко си изморен

В последните минути нещата се развиха по-добре за нас и спечелихме, сподели баскетболистът на Спартак

„Двата отбора играхме с много желание и агресия. Смятам, че в последните минути нещата се развиха по-добре за нас и спечелихме мача. Всички искаме второто място. Да не забравяме, че имаше шанс да останем и четвърти, не знам дали още го има като вариант, но трябва да запазим третото и да се борим за второто, ако можем“, сподели баскетболистът на Спартак Плевен Цветомир Чернокожев след успеха на своя тим над Рилски спортист с 85:81 в едно от дербитата на 30 кръг в НБЛ.

„Аз се чувствам добре. Не съм излязъл от форма. Старах се да тренирам абсолютно всеки ден и да се надяваме да мога да помогна колкото мога до края на сезона. Може би 80% от мачовете ни са завързани. Това е хубавото, нека хората гледат такива двубои, нека са интересни. На нас също ни доставя удоволствие, а не както в предишни години с разлики от 20-30 точки. Смятам, че така е по-добре“, добави центърът, който се разписа с 20 точки и 9 борби.

„Както се натрупаха два мача за една седмица, накрая имаше умора. Лично за себе си говоря. Но всеки се опитва да компенсира. Когато е равен мачът, не можеш да мислиш колко си изморен. Просто играеш колкото можеш, завърши Реализатор №1 за плевенчани в днешната среща.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани