14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: Накрая загубихме борбата под нашия кош

Чавдар Костов: Накрая загубихме борбата под нашия кош

Целта ни е да вземем титлата, каза още капитанът на Рилски спортист

„Получи се доста интересен мач. Мисля, че накрая загубихме борбата под нашия кош. Взеха ни доста борби в нападение, от което отбелязаха около 10 точки в последните две – три минути. Това е главната причина, заради която загубихме. Предполагам ще се срещнем със Спартак, ако успеем и двата отбора да се класираме за полуфиналите, така че се надявам да се получат доста интересни мачове занапред“, бе мнението на капитана на Рилски спортист Чавдар Костов след поражението от Спартак с 81:85 в едно от дербитата на 30 кръг в НБЛ.

„Със сигурност такива оспорвани мачове помагат. В този формат на две шестици по-добрите отбори се открояват доста от тези в другата група. Така че има по-интересни срещи, защото играят по-силните тимове един срещу друг. Това е хубаво за баскетбола. Надявам се да продължава така и занапред“, добави гардът, който се отчете с 12 точки за самоковци.

„Доколкото знам победа над Черно море Тича ни гарантира второто място в редовния сезон. Имаме два домакински мача, в които ще излезем доста мобилизирани и концентрирани. Ще се подготвим доста добре, имаме време. Така, че мисля, че ще успеем„, каза още той.

„Брадата със сигурност остава докато играя баскетбол. Целта ни е да вземем титлата. Мисля, че сме доста добър отбор, вече започнахме да се напасваме. Почти в пълен състав сме. Надявам се Александър Янев да се върне до края на този месец„, категоричен е Чавдар Костов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани