20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияХристо Захариев: С този нисък процент няма как да спечелим

Христо Захариев: С този нисък процент няма как да спечелим

На този етап Рилски спортист ни превъзхожда, каза още крилото на Балкан

„Днес нямахме, нямахме късмет в стрелбата от тройката. Имахме отворени стрелби, просто не можахме да ги вкараме. Тази седмица работихме много, подготвяхме се много за Рилски спортист, но не успяхме да отговорим на тяхната агресия. С този нисък процент няма как да спечелим“, каза баскетболистът на Балкан Христо Захариев след поражението от Рилски с 68:83 в мач от НБЛ.

12 от 12 за Рилски спортист в НБЛ в края на годината

„На този етап Рилски спортист ни превъзхожда. Имат доста дълга ротация. Под коша имаха предимство днес. Много борби в нападение, от което се губи нашата бърза атака и съответно по-малко точки. Няма как да бием с такъв процент“, добави крилото, който се отчете с 12 точки и 6 борби за шампионите.

„Трудно ще е да завършим първи в края на редовния сезон. Имаме вече 3 загуби. Разбира се, ще се борим. Те може също да сбъркат някъде, ние имаме и още един мач с Рилски, макар и в Самоков. Ще се борим. Не мисля, че е толкова важно първото място, тъй като в последните няколко сезона шампионът не е този, който завършва първи в края на редовния сезон„, допълни той.

„На Венци Петков няма да се заканя, но на ЦСКА имаме какво да връщаме. Победиха ни в последния мач, така, че ние ще играем, за да вземем реванш“, завърши Христо Захариев.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани