9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАЯнис, Лилард и Тейтъм в конкурсите към Мача на звездите в НБА

Янис, Лилард и Тейтъм в конкурсите към Мача на звездите в НБА

От лигата обявиха всички участници в индивидуалните надпревари

НБА обяви участниците в конкурсите, които ще бъдат част от уикенда за Мача на звездите. Солт Лейк Сити ще приеме демонстративното събитие в края на седмицата, а индивидуалните надпревари ще бъдат на 18 февруари.

В конкурса по умения ще се включат три отбора. Това са Тийм Янис, в който влизат братята Адетокунбо – Янис, Танасис и Алекс, Тийм Джаз – Джордан Кларксън, Уокър Кеслър и Колин Секстън и Тийм Новобранци – Паоло Банкеро, Джейдън Айви и Джабари Смит Джуниър.

В надпреварата по тройки ще се пробват 8 баскетболисти. Това са Джейсън Тейтъм, Деймиън Лилард, Анфърни Саймънс, Лаури Марканен, Кевин Хюртер, Бъди Хийлд, Тайлър Хиро и Тайрис Халибъртън.

Снимка: НБА

Четирима играчи ще показват умения в конкурса по забивки. Това са Кениън Мартин Джуниър, Мат МакКлунг, Трей Мърфи и Джерико Симс. Съдии в тази надпревара ще бъдат Джамал Кроуфърд, Лиза Лесли, Карл Малоун, Харолд Майнър и Доминик Уилкинс.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани