12.9 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияЙордан Минчев: За мен не е изненада, че до момента нямаме загуба

Йордан Минчев: За мен не е изненада, че до момента нямаме загуба

С течение на мачовете се надявам да влизам във форма, сподели крилото на Рилски спортист

„Най-важното от тази победа бе всички, които влязоха от пейката да се представят на ниво, да достигнат показателите си. Всички, които се включихме от пейката, надминахме средните си показатели. Това е показателно. На базата на ротациите, които имат двата отбора, за мен това е абсолютно реален резултат„, сподели баскетболистът на Рилски спортист Йордан Минчев след успеха над Балкан с 83:68 в мач от НБЛ.

12 от 12 за Рилски спортист в НБЛ в края на годината

„Не искам да заявявам толкова смело, че можем да завършим без загуба редовния сезон. В последните две години Рилски доминира в редовния сезон. За мен не е изненада, че до момента нямаме загуба„, добави крилото, което остави на сметката на вицешампионите 15 точки плюс 5 борби.

„Всички в клуба се погрижиха доста добре за мен, за което съм благодарен. Не бързахме. Всичко се случи както трябваше. С течение на мачовете се надявам да влизам във форма“, каза още Йордан Минчев.

Черноморец е много корав отбор. Васил Евтимов работи много. Надявам се да се поздравим с победа, но трябва да подходим толкова сериозно, колкото го направихме днес„, завърши той.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани