11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАФиникс падна от Ню Орлиънс, остана и без основния си реализатор (видео)

Финикс падна от Ню Орлиънс, остана и без основния си реализатор (видео)

"Слънцата" без Девин Букър през второто полувреме

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Миналата нощ не се оказа никак добра за Финикс. „Слънцата“ допуснаха първа загуба в плейофите на НБА, след като отстъпиха на Ню Орлиънс със 114:125 у дома за 1-1 в серията от елиминациите на Запад.

И ОЩЕ: Гардът на Сънс Девин Букър остана на паркета само 25 минути, след което напусна с контузия в подколянното сухожилие на десния крак и повече не се завърна в игра. Бившият възпитаник на университета Кентъки се разписа с 31 точки, като бе 7/11 от тройката.

НАЙ-ДОБРИ: От неговите колеги Майкъл Бриджис вкара 19 точки плюс 6 борби. Крис Пол оформи дабъл-дабъл – 17 и 14 асистенции.

Брандън Инграм бе най-добър за Ню Орлиънс с 37 точки, 11 борби и 9 асистенции. Си Джей Маккалъм приключи с 23, 8 борби и 9 асистенции. Хърбърт Джоунс остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Сънс се държаха близо до съперника без водещия си реализатор и дори поведоха с 96:95 в началото на последната четвърт. Пеликанс обаче се събраха и отказаха съперника с точни стрелби от далечно разстояние на Хосе Алварадо, Си Джей Маккалъм и Брандън Инграм, с което стигнаха до крайното 125:114.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач от серията ще бъде на 23 април в Ню Орлиънс.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – НЮ ОРЛИЪНС 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани