7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияМихаил Капитанов: Със 7 човека е трудно да се играе

Михаил Капитанов: Със 7 човека е трудно да се играе

Основният ни проблем беше в защита, коментира помощник-треньорът на Черноморец

Ще започна с това, че бяхме изключително скъсени в ротацията. Цяла седмица тренираме с идеята, че ще имаме възможност да ползваме новото ни попълнение Андрей Иванов, но в последния момент се оказа, че нямаме разрешение да играе и това промени планa ни за двубоя. Със 7 човека е трудно да се играе. Нямаме външни играчи в момента. Тихомир Желев има здравословни проблеми. Ние бяхме само с Евгени Хаджирусев на тази позиция срещу гардовете на Берое, които са доста атлетични и технични състезатели, трудно ни беше. Иначе си взехме борбата, което е нашата сила този сезон, но основният ни проблем беше в защита“, коментира помощник-треньорът на Черноморец Михаил Капитанов след поражението в Стара Загора с 83:100.

Когата получаваме 100 точки, няма как да очакваме да спечелим мач, особено като гости. Както каза Васил Евтимов в съблекалнята, ако успеем да ги задържим под 74 точки, имаме шанс да вземем победата, но това не стана. Вкараха ни 14 тройки от 28 опита и направихме много грешки. Най-фрапантното е, че имат 15 откраднати топки и 23 точки от бърза атака, което всъщност трябваше да бъде нашата сила. В почивката ще работим да преодолеем тези слабости и се надявам да се завърнем по-силни“, добави той.

Берое вкара 100 точки в коша на Черноморец (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани