11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАБостън взе властта на Изток (видео)

Бостън взе властта на Изток (видео)

Селтикс играха без двама от титулярите си срещу Филаделфия, но победиха

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън се настани еднолично начело в класирането на Източната конференция в НБА. „Келтите“ се справиха с Филаделфия със 117:107 като гости, достигайки до четвърти пореден успех в лигата. Селтикс са с баланс от 9-2 и са първи, докато Сиксърс са втори с 8 успеха и 3 поражения.

И ОЩЕ: Участие в срещата за Бостън не взеха Джейлън Браун (заради заболяване, различно от коронавирус) и Кристапс Порзингис (заради контузия в дясното коляно).

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм приключи с 29 точки, 8 борби и 6 асистенции за Бостън. Дерик Уайт го последва с 27 и 5 асистенции. Жрю Холидей бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 18 точки и 10 асистенции.

Джоел Ембийд и Тайрис Макси бяха най-резултатни за Филаделфия с по 20 точки, като първият допълни сметката си с 9 борби и 7 асистенции. С по 16 останаха Тобайъс ХарисДи`Антъни Мелтън и Робърт Ковингтън, като първите двама грабнаха и по 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Селтикс удържаха домакините до общо 49 точки след паузата, след като Филаделфия наниза 36 точки във втория период. Бостън приключи срещата с общо 18 тройки от 50 опита, допълнени от 45 борби и 23 асистенции.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 ноември Бостън ще има за съперник Торонто, докато Филаделфия ще играе срещу Атланта.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани