12.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНБАТрети пореден трипъл-дабъл за Никола Йокич в НБА (видео)

Трети пореден трипъл-дабъл за Никола Йокич в НБА (видео)

Денвър продължава да ниже успехи срещу Голдън Стейт

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Никола Йокич постигна трети пореден и общо 18-ти трипъл-дабъл в НБА този сезон. Сърбинът и неговите съотборници се справиха с Голдън Стейт със 119:103 като гости, като вече имат баланс от 39-19 на третото място в Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич остави на сметката на Денвър 32 точки, гарнирани с 16 борби и 16 асистенции. Джамал Мъри добави 27. Арън Гордън се отчете със 17 точки и 6 борби.

Клей Томпсън бе най-добър за Голдън Стейт с 23 точки. Стеф Къри реализира 20. Джонатан Къминга остана с 19 точки и 6 борби.

И ОЩЕ: Това бе седма поредна победа на Денвър над този съперник в лигата, както и 10-та в последните 11 мача помежду им. Освен това, Нъгетс завоюваха пети поред успех като гости на Голдън Стейт след поражението си със 102:113 от 10 март 2022 г.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 февруари Денвър ще излезе срещу Сакраменто на Александър Везенков. Ден по-рано Голдън Стейт ще спори с Вашингтон.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани