9.6 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияЛюбомир Киров: Дойдохме подготвени

Любомир Киров: Дойдохме подготвени

Защитата беше ключът, бе мнението на треньора на Рилски спортист

Доволен съм от видяното. Дойдохме подготвени, знаехме какво ни очаква и смятам, че изиграхме един много добър мач както в нападение, така и в защита. Всички допринесоха, подходихме много сериозно, което беше много важно. На полувремето си говорехме, че мачът сега започва и нищо не е станало. Черно море има много добри стрелци, реализатори. Успяхме да ги спрем и в началото на третата част, а оттам-нататък мачът се доиграваше. Защитата беше ключът„, заяви треньорът на Рилски спортист Любомир Киров след победата над Черно море Тича с 97:75 в среща от 20 кръг в НБЛ.

„За съжаление дадохме две жертви след хубавата победа. Надявам се да не са сериозни контузиите на Алекс Симеонов и Майкълин Скот, но това е част от спорта. Имаме достатъчно играчи, надявам се да компенсираме в следващата среща срещу Ямбол“, каза още той.

„Не е правилно Чавдар Костов да реагира по този начин, но има емоции, тези неща се случват. Не е поставяно като цел това да завършим без загуба второто завъртане, а да играем всеки двубой здраво и да тренираме по начина, по който го правим досега. Чака ни тежък мач в Ямбол„, добави наставникът на самоковци, които са втори в класирането с баланс от 15-5.

„Христо Бъчков израства всеки ден. Той работи много, получава своя шанс и играе по начина, по който аз искам. Разбира се, прави грешки, той е младо момче, но с бъдеще. Смятам, че след няколко години ще бъде основен играч“, завърши Любомир Киров.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани