17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияТравис Макконико: Успяхме да изградим нещо добро

Травис Макконико: Успяхме да изградим нещо добро

Вярвам, че можем да спечелим и титлата, допълни гардът на Черноморец

„Лятото, когато от Черноморец ме потърсиха, си помислих, че това е много добра възможност за мен. Говорихме много с Васил Евтимов и Михаил Капитанов. Мисля, че успяхме да изградим нещо добро и засега ни се получават нещата, обясни баскетболистът на Черноморец Травис Макконико след триумфа на неговия тим в турнира за Купата на България и успеха над Спартак Плевен с 86:62 във финала.

„Преди три дни бяхме с много енергия в началото на турнира. Радвам, се че пренесохме това и на терена, с което успяхме да вземем трофея. Вярвам, че можем да спечелим и титлата. Това е нашата цел„, добави американецът, който реализира 13 точки в решителния последен мач.

„Преди няколко години във Финландия спечелихме титлата, но това е първата ми Купа. Харесвам този турнир, това са три мача в три поредни дни. Много е трудно. Всички отбори са добри, няма значение срещу кого ще се изправим в плейофите„, каза още 198-сантиметровият гард.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани