9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияАндрей Иванов: Тази Купа е за моето семейство

Андрей Иванов: Тази Купа е за моето семейство

Васил Евтимов винаги ми казва, че иска 100% от мен, призна центърът на Черноморец

„Доста добро е усещането. Малко е странно като за първи път, но е нормално. Реално не съм очаквал по този начин да се развие финала, но ние излязохме на 100%, аз вчера го казах. Това, че сме на финал, значи имаме сили. Днес го доказахме„, сподели центърът на Черноморец Андрей Иванов след спечелената Купа на България с Черноморец след 86:62 над Спартак във финала.

„Със сигурност няма нищо по-хубаво от това да има някой конкурентен на твоя пост. Така си помагаме, даже при мен е още по-добре, защото Талиб Занна е чужденец. Той е опитен. За мен няма нищо по-хубаво от това„, добави баскетболистът на бургазлии.

„Васил Евтимов винаги ми казва, че иска 100% от мен. Даже повече от 100%. Има още какво да извлече от мен„, призна Андрей Иванов.

„Искам да кажа едно много важно нещо – тази Купа я посвещавам на моето семейство, повече на баща ми, който лятото имаше много тежка операция. Възстановява се, но адски бавно. Така, че генерално тази Купа е за тях„, допълни той.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани