10 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Не беше нашият мач

Тони Дечев: Не беше нашият мач

Единственото радостно нещо беше, че накрая младите момчета показаха желание и агресия, добави наставникът на Ямбол

Какво мога да кажа, освен че днес не беше нашият ден, не беше и нашият мач. След доброто начало, направихме много лоша втора част, в която загубихме всякакво настроение за игра. По-лошото е, че загубихме всякаква комуникация в защита и позволихме на Левски в два периода да отбележи 60 точки, което е твърде много. Когато класен отбор като Левски вземе преднина, след това е много трудно, каквото и да направиш„, коментира треньорът на Ямбол Тони Дечев след загубата от Левски със 78:97.

Накъса се играта от многото фаулове и техническите, момчетата се изнервиха и просто днес не се получи нищо общо взето от това, което се опитахме да направим. Единственото радостно нещо беше, че накрая младите момчета показаха желание и агресия, и донякъде оставихме все пак някакви добри впечатления в публиката, която за пореден път беше в залата, за което искам да ѝ благодаря. Поздравявам Левски за победата. Да сме живи и здрави, чакаме следващите мачове„, каза още наставникът на ямболии, които допуснаха 11-то поражение в НБЛ.

Левски се изправи след две поредни загуби в НБЛ (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани