23.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Много грешки в нападение

Тони Дечев: Много грешки в нападение

Много съм разочарован от този мач, особено от последните 10 минути, бе мнението на наставника на Ямбол

„Много съм разочарован от този мач, особено от последните 10 минути. През останалото време смятам, че отборът не игра чак толкова лошо, контролираше мача, контролираше борбата. Всичките задачи, които си бяхме поставили ги правихме. Да, не можахме на 2-3 пъти да направим по-голяма разлика, за да се успокоим, но безобразната четвърта част, в която двамата ни лидери направиха общо 6-7 грешки без да допринесат нищо в нападение смятам, че беше ключово в този мач„, анализира представянето на своя Ямбол във Варна треньорът Тони Дечев.

„Без тях не можем да победим никой, а тях в този двубой последните 10 минути ги нямаше нито в защита, нито в нападение. Това не е обвинение, просто казвам, че това, което се случи в последната част, независимо че ние и там имахме разлика, също играхме нелошо. Не знам дали дойде умора или просто е трябвало така да се случи, но това е, мачът го загубихме последните 10 минути. Целите, независимо че в тях играхме и добре, имахме и 7-8 точки преднина, но никакво желание и енергия в защита, естествено много грешки в нападение и тези грешки се наказват, смята наставникът на ямболии, които отстъпиха на варненци с 89:93.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани