15.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияКостадин Лазаров: През второто полувреме излязохме здраво в защита и се поправихме

Костадин Лазаров: През второто полувреме излязохме здраво в защита и се поправихме

Тази победа за нас беше много важна, допълни гардът на Черно море Тича

„Започнахме малко по-слабо от очакваното, тук по принцип първото полувреме играем много силно. Този път мисля, че допуснахме 11 грешки на полувремето. Това малко ни забави, не раздавахме добре топката, не тичахме добре в контраатака и не си използвахме шансовете. През второто полувреме излязохме здраво в защита и се поправихме. Вкарахме някои трудни шутове. Малко спорни отсъждания имаше, но това е баскетбол все пак„, бе мнението на баскетболиста на Черно море Тича Костадин Лазаров след успеха над Ямбол с 93:89 в среща от 13 кръг в НБЛ.

„Тази победа за нас беше много важна, понеже започнахме сезона с по-скъсен състав. Нямахме 3-4-ма основни играчи и сега гоним всяка победа. Разбира се, че мислим за последния мач в година. Имаме един ден, два почивка максимум, и след това излизаме да бием Балкан„, допълни гардът на „моряците“, който се разписа с 5 точки и 5 асистенции в тази среща.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани