14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Борихме се

Тони Дечев: Борихме се

Балкан ни превъзхождаше в борбата в подкошието, каза наставникът на Ямбол

Борихме се. За пореден мач не играхме никак зле срещу отбор от Топ 3. В никакъв случай не сме дошли с нагласата, че ще загубим, просто през първото полувреме още се видя, че Балкан ни превъзхождаше в борбата в подкошието. Имахме проблеми цял мач. Така и не успяхме да се справим с тях. 20 борби в нападение са твърде много и много трудно можеш да спечелиш, когато ти вземат толкова борби под собствения кош. Получихме много точки от втори шанс. Мисля, че с това основно не се справихме“, коментира представянето на Ямбол в Ботевград наставникът Тони Дечев.

През четвъртата част просто решихме да пробваме зонова защита, която малко обърка противника ни. Успяхме да се върнем до 5-6 точки разлика. Там отново ни взеха 2-3 борби в нападение. Не бяхме достатъчно концентрирани. Мисля, че това беше нашият момент да поставим Балкан под напрежение, но просто не успяхме. Доволен съм от това, че момчетата хвърлиха доста усилия, за да предложат тази равностойна игра, просто не се справихме с борбата под коша„, допълни треньорът на ямболии, които загубиха за 10-ти път в НБЛ.

След Европа Балкан се върна към задачите с победа №10 в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани