13.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоНБАСтеф Къри срещу Сабрина Йонеску в конкурса по тройки в Индианаполис

Стеф Къри срещу Сабрина Йонеску в конкурса по тройки в Индианаполис

НБА обяви и участниците в Мача на изгряващите звезди

НБА направи официален дуела между най-добрия стрелец в НБА Стеф Къри и най-добрата от далечна дистанция в WNBA Сабрина Йонеску. Той ще се състои на 18 февруари в Индианаполис, по време на уикенда за Мача на звездите, като част от конкурса по тройки.

Гардът на Голдън Стейт ще стреля зад дъгата с топки за НБА, докато баскетболистката на Ню Йорк Либърти, която постави рекорд в конкурса при жените през юли 2023 г., ще стори това с такива за WNBA. Приходите от надпреварата ще бъдат дарени на благотворителна организация. 

НБА обяви и участниците в Мача на изгряващите звезди. 21 млади състезатели, включително Виктор Уембаняма и Чет Холмгрен, както и седем състезалите от G-Лигата са в списъка за демонстративното събитие, което ще се проведе на 17 февруари.

Новобранците и играчите, които са втора година в лигата, ще сформират три отбора, които ще бъдат определени чрез специален драфт. Той ще се проведе на 7 февруари. Четвъртият тим ще бъде от играчи от G-Лигата. Всички те ще участват в мини турнир.

Треньори на съставите ще бъдат Пау Гасол, Тамика Кечингс, Джейлън Роуз и Детлеф Шремпф. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани