18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАСтеф Къри отново се вихри в НБА (видео)

Стеф Къри отново се вихри в НБА (видео)

Гардът на Голдън Стейт навъртя 40 точки срещу Кливланд

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт триумфира за втори пореден и общо пети път в НБА през този сезон. Отборът на Стив Кър надделя над Кливланд със 106:101 у дома, нанасяйки на съперника трето поредно поражение в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри се развихри и реализира 40 точки за Голдън Стейт, като бе 6/11 зад дъгата. Освен това, гардът допълни сметката си с 4 борби и 5 асистенции.

Свършиха ми прилагателниte, за да описвам играта на Стеф“, каза след двубоя Стив Кър.

От неговите съотборници Андрю Уигинс добави 20 и 6 борби. Джордан Пул се отчете с 18 точки.

Донован Мичъл остана на крачка от трипъл-дабъл за Кливланд – 29 точки, 10 борби и 9 асистенции. Еван Мобли реализира 20 в добавка към 13 борби. Дариъс Гарланд остана с 15 точки и 8 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Стеф Къри даде искрата на шампионите, като бе точен зад дъгата 1.18 мин. преди края, за да постави равенство на таблото за 98:98. Oтново той не трепна 54 секунди преди сирената, за да изведе Уориърс напред. Джарет Алън намали до 99:100, но 4 поредни точки на Къри сложиха точка на спора.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 ноември Голдън Стейт ще гостува на Сакраменто, докато същия ден Кливланд ще има мач срещу Минесота. 

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – КЛИВЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани