18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаСерхио Люл в кошмарите и на Армани Милано (видео)

Серхио Люл в кошмарите и на Армани Милано (видео)

Реал Мадрид с четвърти пореден успех в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид продължава да ниже победи в Евролигата. Шампионът в турнира на богатите от миналия сезон срази Армани Милано след 88:71 у дома в мач от 4 кръг в турнира на богатите. Испанският гранд е с баланс от 4-0, докато италианците имат 1 успех и 2 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Серхио Люл наниза 19 точки за Реал Мадрид, включително 5 тройки. Марио Хезоня добави 13. Факундо Кампацо бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 12 точки и 10 асистенции.

Шейвън Шийлдс бе най-резултатен за Армани Милано с 16 точки и 7 борби. Никола Миротич остана с 13 и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите започнаха добре и поведоха с 25:19 в края на първата част. Мадридчани обаче не допуснаха срив в играта си и стигнаха до равенство на голямата почивка – 42:42. След паузата Реал постепенно започна да налага своя ритъм и обърна до 67:61 след 30 минути. В последните четвърт „Белият балет“ направи серия от 10-0, с която си осигури победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 октомври Реал Мадрид ще излезе срещу Барселона в „Ел Класико“, в Евролигата, докато същият ден Армани Милано ще играе срещу АЛБА Берлин. 

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – АРМАНИ МИЛАНО 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани