9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоЕвропаОлимпиакос мина през трилър с продължение, но оцеля срещу Партизан (видео)

Олимпиакос мина през трилър с продължение, но оцеля срещу Партизан (видео)

Отборът на Йоргос Барцокас заличи пасив от 14 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Олимпиакос стопира серия от две поредни загуби в Евролигата. На свой терен селекцията на Йоргос Барцокас надви Партизан с 98:94 след трилър с продължение в среща от 4 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Отборът от Пирея е с баланс от 2-2, докато тимът на легендата Желко Обрадович има 1 успех и 3 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Янулис Ларенцакис завърши с 19 точки за Олимпиакос. Никола Милутинов добави 16 и 7 борби. Алек Питърс се отчете с 15 точки.

Зак Лидей бе най-резултатен за Партизан с 18 точки и 5 борби. Кевин Пънтър финишира със 17 и 5 борби. Ален Смаилагич остана с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините се върнаха в срещата след пасив от 14 точки, а 0.5 секунди преди края на редовното време Янулис Ларенцакис изведе тима си напред с 85:82. Тройка със сирената на Джеймс Нънали обаче прати мача в продължение след 85:85. В допълнителните 5 минути надлъгването продължи преди Найджъл Уилямс-Гос, Янулис Ларенцакис и Томас Уолкъп да подпечатат успеха на Олимпиакос с 98:84.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 октомври Олимпиакос ще има за съперник Анадолу Ефес, докато същият ден Партизан ще бъде домакин на Цървена Звезда. 

СТАТИСТИКА ОТ ОЛИМПИАКОС – ПАРТИЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани