19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНационални отбориСВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО: Мориц Вагнер вдъхнови Германия срещу Япония (видео)

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО: Мориц Вагнер вдъхнови Германия срещу Япония (видео)

Не всичко приключи благополучно за Бундестима в срещата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Германия не срещна трудности на старта на световното първенство. Отборът на Гордън Хърбърт подчини Япония с 81:63 в среща от Е на шампионата на планетата, която се проведе в Окинава.

НАЙ-ДОБРИ: Баскетболистът на Орландо в НБА Мориц Вагнер даде тон на Германия с 25 точки и 9 борби. Новото попълнение на Торонто Денис Шрьодер регистрира 14, 5 борби и 5 асистенции. Даниел Тайс го последва с 13 точки и 6 борби.

Юта Уатанабе бе най-добър за Япония с 20 точки и 6 борби. Юдай Баба остана с 15.

КЛЮЧЪТ: Германците спечелиха битката под двата ринга, като грабнаха общо 47 срещу 36 борби за един от домакините на световното. Освен това, немският тим демонстрираха успеваемост в стрелбата от средно разстояние – 71.8% срещу 56.7% за Япония.

И ОЩЕ: Не всичко приключи благополучно за Германия в срещата. Франц Вагнер получи контузия в левия края в последната четвърт. Според селекционерът на Бундестима Гордън Хърбърт, най-вероятно става въпрос за изкълчен глезен.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 август (неделя) от 11.30 ч. Германия ще се сблъска с Австралия, докато същия ден от 15.10 ч. Япония ще спори с Финландия.

СТАТИСТИКА ОТ ГЕРМАНИЯ – ЯПОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани