10.5 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Играхме безобразно

Йордан Янков: Играхме безобразно

Наистина изглеждахме много зле, коментира треньорът на Академик

Може би до голяма степен се сблъскахме с реалността. Тези 5 победи, които ги бяхме взели досега като че ли бяха много приятни, но може би не успяхме да видим цялото лице на Берое. Не омаловажавам успеха ни срещу тях, но поздравявам Балкан, който игра страхотно. Играхме безобразно във всеки аспект от играта. Когато има нещо на лице, то трябва да се каже. Досега не съм си позволявал да използвам такива думи по адрес на моя отбор, но наистина изглеждахме много зле„, заяви пред Max Sport треньорът на Академик Йордан Янков след загубата от Балкан с 63:99.

Нашата цел бе да атакуваме техния гард, което беше на лице и след тази смяна, която Небойша Видич беше направил да пази Томислав Минков вместо Васил Бачев. Може би опитът на нашите играчи на този етап е такъв, че не могат да се адаптират по-бързо към ситуациите и не можем да следваме плана си за двубоя. Това не значи, че трябва да спираме да играем и е трагедия, че не можем да нападаме по този план. Трябва да продължим да играем и да търсим слабите им страни. Не успяхме да се окупитим и това е резултатът в крайна сметка„, добави наставникът на пловдивчани, чиято серия от пет поредни успеха във всички турнири бе прекъсната.

Със сигурност ще изглеждаме по различен начин с Робертс Фрейманис и Робърт Георгиев, но този резултат няма оправдания. Вината си е в нас. Скоростта, на която играем, не е задоволителна. Усилията, които положихме са още по-незадоволителни. Така че ние ще си направим анализи„, завърши Йордан Янков.

Убедителен Балкан си тръгна с успех от Пловдив

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани