6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАСакраменто оцеля срещу Юта след луд край в Солт Лейк Сити (видео)

Сакраменто оцеля срещу Юта след луд край в Солт Лейк Сити (видео)

Не зачетоха кош на Лаури Марканен

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Сакраменто регистрира победа №20 в НБА през този сезон. Кингс отказаха Юта със 117:115 като гости, с което записаха трети успех в последните си четири мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Ди`Арън Фокс завърши с 37 точки и 6 асистенции за Сакраменто. Домантас Сабонис оформи дабъл-дабъл – 21 и 14 борби плюс 8 асистенции. Харисън Барнс се отчете с 19 точки и 8 борби.

Лаури Марканен бе най-резултатен за Юта с 28 точки и 8 борби. Джордан Кларксън се разписа с 24, от които 5 тройки. Майк Конли остана с 18 точки и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: 23 секунди преди края Сакраменто водеше със 115:112, но Лаури Марканен даде нова надежда на Юта след три поредни успешни наказателни удара за 115:115. В герой за „кралете“ се превърна Ди`Арън Фокс, който не сбърка 0.4 секунди преди сирената и така оформи крайното 117:115. В последното действие Лаури Марканен вкара, но кошът му не беше зачетен след преразглеждане.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Сакраменто ще излезе срещу Атланта, докато на 6 януари Юта ще гостува на Хюстън.

СТАТИСТИКА ОТ ЮТА – САКРАМЕНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани