14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАОклахома помете Бостън с 20 тройки (видео)

Оклахома помете Бостън с 20 тройки (видео)

Клубен рекорд по резултатност за "гръмотевиците"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Оклахома бе без водещия си реализатор Шай Гилджъс-Александър, но това не се оказа проблем. „Гръмотевиците“ не оставиха шансове на Бостън след 150:117 у дома, с което достигнаха до 16-тата си победа в лигата през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Джош Гиди даде тон на Оклахома с 25 точки, 5 борби и 5 асистенции. Лу Дорт добави 23 и 5 борби. С по 21 точки финишираха Джейлън Уилямс, Трей Ман и Айзая Джо. 

Джейлън Браун бе най-добър за Бостън с 29 точки. Джейсън Тейтъм вкара 27 плюс 6 борби. С по 17 точки останаха Пейтън Причард и Малкълм Брогдън, като последният грабна и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините поставиха клубен рекорд по резултатност след преместването си в Оклахома Сити от Сиатъл, след като навъртяха 20 тройки от 40 опита. Освен това, те спечелиха и битката под двата ринга, след като грабнаха 44 срещу 38 борби за Селтикс. Тъндър финишираха и с общо 14 откраднати топки срещу 4 за Бостън.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Оклахома ще играе с Орландо, докато на 6 януари Бостън ще гостува на Далас.

СТАТИСТИКА ОТ ОКЛАХОМА – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани