12.7 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Успяхме да се извадим психически

Росен Барчовски: Успяхме да се извадим психически

По-добрата ни част беше нападението, заяви треньорът на ЦСКА

„Ние само в здрави сблъсъци участваме. За мен най-важното е, че победихме и то тук, на този негостоприемен терен, и толкова силен отбор, с дълга ротация. Доволен съм, защото успяхме да се извадим психически. Трудно преживяхме загубата след финала и е много важно в такъв момент отборът да успее да се вдигне. Това е важно за самочувствие. Това е най-важният момент„, заяви треньорът на ЦСКА Росен Барчовски след успеха над Рилски спортист с 89:86 като гост в мач от НБЛ.

„Второто, което е по отношение плана ни за мача, направих анализ и играхме с по-голяма ротация. С риск някой път на терена да не са най-добрите и най-опитните, като този път го докарахме дотам – да играят 10 човека, всеки от тях със своя принос. По-добрата ни част беше нападението. Вкараха ни доста, но те са добри нападатели, като и двата отбора играхме с много висок процент за три точки. Ние, не си спомням да сме били с толкова висок процент за три точки. Това са нещата набързо“, допълни наставникът на „червените“, които са втори в класирането с баланс от 16-8. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани