10.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Брандън Йънг

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Брандън Йънг

Трябва да печелим още мачове, да работим над някои неща, за да станем по-добри, сподели гардът на ЦСКА

Брандън Йънг бе сред най-добрите при успеха на ЦСКА над Рилски спортист с 89:86 като гост в мач от 26 кръг в НБЛ. Гардът достигна до КПД 27 в срещата или най-висок сред играчите от спечелилите отбори в четирите двубои, с което заслужи званието за Играч на вечерта на BBALL.BG. 

„Със сигурност мачът за Купата е все още в главите ни, но ние искахме да излезем и да покажем, че все още сме отбор. Все още работим заедно и имаме шанс да спечелим нещо в края на сезона. Просто искаме да покажем на всички, че още сме тук и сме готови да се състезаваме. Борихме се и успяхме да отговорим, когато изостанахме в резултата. Рилски се върна, когато ние спряхме да играем добре в защита. Спряхме да си говорим, но след това започнахме да комуникираме, а и треньорите дадоха добър гейм план в края на мача и ние просто го изпълнихме, сподели Брандън Йънг, който се отчете с 20 точки, 4 борби, 6 асистенции и 1 открадната топка за 31 минути на паркета. 

„След финала аз лично останах два дни в стаята си. Това беше достатъчно тежка загуба, която все още преодоляваме. Най-добрият начин е да останем заедно. Наистина загубата е тежка и ще остане винаги в нашите съзнания. Този път обаче победихме страхотен отбор, №1 в първенството, но това не е достатъчно. Трябва да печелим още мачове, да работим над някои неща, за да станем по-добри. Трябва да гледаме мач за мач и не трябва да се вълнуваме прекалено“, допълни гардът, който бе 5/9 от средно разстояние, 2/2 от тройката и 4/4 от линията за изпълнение на наказателни удари. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани