15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Малки неща накрая попречиха

Людмил Хаджисотиров: Малки неща накрая попречиха

Играта на отбора беше по-добра от предишните двубои, коментира наставникът на Рилски спортист

„Една – две ситуации, борба в нападение на Чо, след което вкараха тройка и накрая „лоу поста“ на Брандън Йънг решиха мача. Малки, дребни ситуации, но смятам, че отборът ни игра по-добре. Искам да ги поздравя за старанието, особено във втората, третата и четвъртата част. В тях играхме солидно и в защита. Изравнени сме в борбите, взели сме 13 в нападение, имаме 20 асистенции и 11 грешки. Малки неща накрая попречиха„, коментира наставникът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след загубата от ЦСКА с 86:89 в мач от НБЛ. 

Доволен съм и от момчетата, които се включиха от пейката. Влязоха с много енергия и агресия. Бяха много важни в този обрат, който се получи във втората част. Не е лесно от -17 точки срещу отбора, който може би в момента е с най-добрата селекция в лигата и добър треньорски щаб, да се върнеш. Съжалявам, че не успяхме да спечелим, но смятам, че мачът е стъпка напред към начина, по който искаме да играем. Уигинс ни липсва абсолютно. Имахме страхотно включване на Еван Бати от пейката, но Димаджио го нямаше. Срещу такъв здрав център като Зейн Ноулс, а после влиза и Зекович, който е много опитен център, наистина имахме проблеми. Това ни липсваше, но в предишния мач, в София, той надигра Зейн Ноулс, но в този мач липсваше и това беше неприятно. Еван се включи добре и компенсира, Данчо Минчев също направи много добър мач. Въобще момчетата от пейката играха с много енергия. Пак казвам – жалко, можехме да спечелим мача, както и предишния, но играта на отбора беше по-добра от предишните двубои„, добави наставникът на самоковци, които са лидери в класирането с баланс от 21-3. 

Ние единствени не се подсилихме в края на трансферния прозорец и винаги е по-трудно, когато не го направиш, а другите – преките ти конкуренти стават като нови отбори и това всички го виждат. Ние обаче разчитаме на тези момчета, вярваме в тях, аз и моят помощник Любо Киров им го казахме и преди мача и смятам, че оттук нататък ще играем все по-добре. Васко не е с нас по лични причини и друго в момента няма какво да ви кажа повече по темата“, каза още Людмил Хаджисотиров. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани