11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Доволен съм от резултата

Росен Барчовски: Доволен съм от резултата

Ще се борим стъпка по стъпка, заяви треньорът на ЦСКА

„Доволен съм от резултата, защото в плейофите се играе на победи и загуби. От играта донякъде съм доволен, но с резерви. Аз знам къде са те. Най-важното е, че това, което казах на моите играчи преди мача, че когато една група хора тръгне да покорява някакъв връх, минава като алпинистите – лагер през лагер. През цялото това време тази група е заедно. Ако някои реши да се прави на много велик и тръгне сам, историята показва много трагични случаи. Ще се борим стъпка по стъпка, има втори мач. Без никакви емоции и да проявяваме радост, защото няма време за веселби„, заяви треньорът на ЦСКА Росен Барчовски след успеха над Левски с 94:77 на старта на плейофите в НБЛ. 

Имахме си своя план за мача. Едно от нещата бе да ограничим Левски от далечна дистанция, но исках да ограничим гостите в транзиция доста повече. Допуснахме да ни вкарат 16 точки в този елемент, има и други неща, но не е мястото да ги коментирам в телевизионен ефир. Ще се подготвяме много сериозно, защото след три дни ще срещнем съвсем различен Левски“, добави наставникът на „червените“. 

Влизането от пейката на Драган Зекович и Андрей Иванов помогна на целия тим да се изкачи към върха. Заради това имаме такъв състав и заради това са привлечени. Не може в един мач всички да играят добре. Аз се радвам, че Таменанг Чо се върна, тъй като го нямаше доста време. Това е важно. Другото е, че нито един от играчите не е с много сериозно игрово време. При положение, че пазят Зейн Ноулс по този начин, се отвориха много пространства за пробиви и стрелби. За втория мач съм реалист“, завърши Росен Барчовски. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани