14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияРобърт Георгиев: Бяхме концентрирани

Робърт Георгиев: Бяхме концентрирани

Доволен съм от това, което показахме, допълни гардът на Берое

Бяхме концентрирани и спазихме плана за двубоя. Мисля, че единственото, което на полувремето треньора ни направи като забележка, бе борбата в нападение. Взели са ни 10 борби повече„, сподели баскетболистът на Берое Робърт Георгиев след успеха над Шумен със 104:79 в мач от НБЛ. 

Доволен съм от това, което показахме, като изключим лекото отпускане в последната част. Отдавам го на това, че през целия мач имахме огромна преднина. Нормално е да се получи по този начин леко отпускане. Но бих казал, че съм доволен. Скоро и новите попълнения ще започнат да тренират и играят с нас. Надявам се още следващия мач да се включат„, каза още гардът, който бе близо до дабъл-дабъл за „зелено-белите“ – 19 точки и 8 борби. 

Като цяло ще им трябва време, защото сме в средата на сезона. Нищо не става от днес за утре. Тепърва идват момчетата. Смятам, че ще ни помогнат с каквото могат. Отборът става много опасен за водещите. Ще видим какво ще се получи за Купата и в плейофите, когато излиза класирането“, добави Робърт Георгиев.

Берое без проблеми срещу Шумен след 16 тройки

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани