12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияБерое без проблеми срещу Шумен след 16 тройки (видео)

Берое без проблеми срещу Шумен след 16 тройки (видео)

Втори пореден успех за старозагорци в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое достигна до втори пореден успех в НБЛ. В своята зала „Общинска“ отборът на Бойко Миленков не остави шансове на Шумен след 104:79 в мач от 15 кръг в родния шампионат. Старозагорци са с баланс от 7-7 и се намират на пето място в класирането, докато „жълто-зелените“ имат 3 победи и 11 загуби и са последни.

НАЙ-ДОБРИ: Дариъс Хол завърши с 24 точки и 9 борби за Берое. Дарин Иванов добави 21, включително 6 тройки. Робърт Георгиев се отчете с 19 точки и 8 борби. Ти Кей Идоджи вкара 15 плюс 8 борби. Александър Тодорович финишира с 12 точки. Михаил Комбаков остави срещу името си 10 и 7 асистенции.

Георги Кендеров бе най-добър за Шумен с 20 точки и 9 борби. Джавонте Елис го последва с 16. Николай Георгиев реализира 14 точки в добавка към 5 борби. Никола Николов остана с 12.

КЛЮЧЪТ: Старозагорци демонстрираха по-добра успеваемост в стрелбата от далечна дистанция – 16/34 срещу 5/29 за гостите. „Зелено-белите“ направиха и повече асистенции – 25 срещу 13 завършващи подавания за Шумен. Освен това, домакините приключиха срещата с повече точки след грешки – 30 срещу 16 за селекцията на Янко Янков.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 януари Берое ще гостува на Балкан, докато същия ден Шумен ще излезе у дома срещу Академик Пловдив.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ШУМЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани