14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоЕвропаРеал попари надеждите на Цървена Звезда за едно полувреме (видео)

Реал попари надеждите на Цървена Звезда за едно полувреме (видео)

Победа №14 за мадридчани в Евролигата през 2023/2024

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид ликува за четвърти пореден и общо 14-ти път в Евролигата този сезон. Испанският гранд се наложи над Цървена Звезда със 72:58 като гост в първия мач от 15 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Селекцията на Чус Матео има в актива си и 1 поражение, с което заема първо място в класирането. Сръбският тим е с баланс от 5-10 и се нарежда 16-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Марио Хезоня бе много полезен и оформи дабъл-дабъл за Реал Мадрид – 17 точки и 10 борби. Венсан Поарие добави 14. Ели Ндайе вкара 10 точки.

Милош Теодосич и Лука Митрович бяха най-добри за Цървена Звезда с по 14 точки. Адам Ханга остана с 10.

КЛЮЧЪТ: Двата състава си отбелязаха по 20 точки в първата четвърт, но във втората гостите поеха контрола над двубоя и след 25:14 излязоха напред с 45:34. В остатъка от срещата „звездашите“ така и не успяха да спрат шампиона в турнира от миналия сезон, като дори изоставаха с 19 точки в края на третия период.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 декември Реал Мадрид ще играе срещу Партизан у дома, докато същия ден Цървена Звезда ще спори с Макаби Тел Авив.

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани