13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАВ Гърция определят датата 25 юни като ключова за бъдещето на Везенков...

В Гърция определят датата 25 юни като ключова за бъдещето на Везенков (видео)

Очаква се решение за следващата крачка в кариерата на крилото да има до месец

В Гърция очакват бъдещето на Александър Везенков да стане ясно в края на следващия месец. Според Fosonline.gr., 25 юни ще бъде датата, на която вероятно ще има решение около ситуацията с българския национал.

Както вече стана ясно, Реализатор №1 и MVP в Евролигата от 2022/2023 е желан от Сакраменто, който държи правата му за НБА. Според близки до българина, това е моментът, в който той може да предприеме подобна стъпка, тъй като през август ще навърши 28 години.

206-сантиметровото крило има договор с Олимпиакос, в който обаче има клауза за откупуване. Това означава, че гръцкият гранд ще получи около 1.5 млн. евро в случай, че Александър Везенков реши да продължи отвъд океана.

В момента обаче Спортист №1 на България за 2022 г. е съсредоточен върху ангажиментите си с Олимпиакос. По-късно днес Александър Везенков и неговите колеги ще изиграят втория си мач от полуфиналите в шампионата на южната ни съседка срещу ПАОК. Селекцията на Йоргос Барцокас води в серията с 1-0 победи.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани