11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияБалкан без проблеми срещу Берое (видео)

Балкан без проблеми срещу Берое (видео)

Четири поред за ботеградчани в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Балкан постигна четвърти пореден успех в НБЛ. В своята „Арена Ботевград“ отборът на Небойша Кнежевич надигра Берое с 97:60 в среща от 20 кръг в шампионата при мъжете.

И ОЩЕ: „Зелените“ са с баланс от 12-8 и са трети в класирането на НБЛ. Старозагорци пък имат 8 победи и 12 загуби, с което се нареждат на седма позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Йордан Минчев и Георги Герганов завършиха с по 16 точки и 6 борби. Майки Диксън добави 14 и 5 борби. Сюприйм Хана регистрира 13 точки. Илиян Пищиков се отчете с 12.

Даръл Дейвис бе най-добър за Берое и достигна до дабъл-дабъл – 24 точки и 11 борби. Николай Титков се разписа с 13 и 5 борби. С по 10 точки останаха Николай Николов (8 борби) и Антун Маричевич.

КЛЮЧЪТ: Ботевградчани овладяха инициативата още в първата четвърт и чрез Майки Диксън, Сюприйм Хана, Мартин Сотиров и Георги Герганов дръпнаха с 27:14. В остатъка от двубоя шампионите държаха нещата под контрол, като бяха по-точни в стрелбата от тройката (14/37) срещу 4/20 за Берое. Освен това, домакините бяха по-добри и под двата ринга, овладявайки общо 45 срещу 32 борби за „зелените“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 февруари Балкан ще има визита на ЦСКА в София, докато два дни по-рано (б.а. – на 10-ти) Берое ще гостува в Плевен на Спартак.

СТАТИСТИКА ОТ БАЛКАН – БЕРОЕ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани