14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид се подсили с босненски национал (видео)

Реал Мадрид се подсили с босненски национал (видео)

Джанан Муса е сложил подписа си под споразумение за два сезона с "Белия балет"

Реал Мадрид постигна една от трансферните си цели през това лято. От „Белия балет“ обявиха привличането на Джанан Муса, който е подписал договор с клуба за два сезона.

206-сантиметровото крило започва професионалната си кариера в Цедевита през 2015 г., като там остава три сезона. След това продължава в Бруклин, с който има две години в най-силното първенство в света – НБА. Има и период в G-Лигата, като част от Лонг Айлънд Нетс.

През 2021 г. Джанан Муса избира Анадолу Ефес, с който печели трофея в Евролигата и става шампион на Турция. През 2021/2022 Джанан Муса носи екипа на испанския Бреоган, с който достига до званието MVP и става Реализатор №1 в ACB лигата, записвайки средно по 20 точки, 5.1 борби и 3.1 асистенции в общо 29 мача.

Босненският национал е Изгряваща звезда в турнира Еврокъп през 2018 г. На сметата си има още 3 титли и 3 Купи на Хърватия.

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани