10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияОще един падна в капана на Черноморец (видео)

Още един падна в капана на Черноморец (видео)

"Aкулите" си тръгнаха с победа и от Шумен

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Черноморец добави още една победа към безупречния си актив в НБЛ. Момчетата на Васил Евтимов се наложиха над Шумен с 89:78 гости в мач от 10 кръг в шампионата при мъжете.

И ОЩЕ: „Акулите“ са с баланс от 10-0 и са еднолично начело в класирането на родния елит. „Жълто-зелените“ са с 3 успеха и 7 поражения и са на 10-та позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Христо Захариев нямаше спиране за Черноморец и бе близо до трипъл-дабъл – 18 точки, 11 борби и 7 асистенции. Андрей Иванов го последва със 17 и 6 борби. Тони Троша се разписа с 15 точки и 7 борби. Травис Макконико и Милен Захариев допринесоха с по 11 и 5 борби, като първият направи и 5 асистенции.

Брайън Камерън бе най-резултатен за Шумен с 20 точки и 5 борби. Уилфрид Ликей остави срещу името си дабъл-дабъл – 18 и 14 борби. Ивайло Тонев се отчете с 14 точки. Джъстин Кохайда грабна 13 борби.

РАЗВИТИЕТО: След първото полувреме Шумен имаше крехък аванс, фиксирайки 44:42 в своя полза. След паузата бургазлии обърнаха нещата, след като взеха третия период с 19:9, водени от Христо Захариев, Травис Макконико, Тони Троша и Милен Захариев, за 61:53. В последните 10 минути гостите не се забавиха и направи аванса си двуцифрен чрез Андрей Иванов, Ладериан Грифин, Милен Захариев и Христо Захариев за 74:63. Ивайло Тонев и Уилфрид Ликей сведоха пасива на Шумен до 7 точки, но Черноморец не позволи да бъде изненадан и чрез Ладериан Грифин, Тони Троша и Христо Захариев спечели, оформяйки крайното 89:78 в своя полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 декември Черноморец ще бъде домакин на Левски, докато ден по-късно Шумен ще има визита в зала Диана“, в Ямбол.

СТАТИСТИКА ОТ ШУМЕН – ЧЕРНОМОРЕЦ 

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани