23.8 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоБългарияПреслав Пешев: Говорихме на полувремето, че трябва да раздвижим малко топката

Преслав Пешев: Говорихме на полувремето, че трябва да раздвижим малко топката

Това даде резултат, сподели временният треньор на Балкан

„Първото полувреме не играхме добре. Просто момчетата в прекомерното си желание бяха малко сковани. Всеки искаше сам да реши нещата. Не движехме топката достатъчно. Второто полувреме променихме това. Говорихме на полувремето, че трябва да раздвижим малко топката, всеки да играе с нея и това даде резултат. Предвид късата ротация, която имахме за този мач и по време на мача Илиян Пищиков се контузи… Какво повече мога да искам от момчетата?! Според мен, се раздадоха, за което им благодаря. И да, мога да кажа, че съм доволен от мача и от играта„, заяви временният треньор на Балкан Преслав Пешев, който дебютира в НБЛ с победа след 88:63 на своите в Шумен.

Балкан се справи с Шумен след силно второ полувреме (видео)

Ето и какво каза за срещата капитанът на Балкан Димитър Димитров:

„Изиграхме едно много силно второ полувреме, така както трябва да се играе целия мач. Първото полувреме… може би проблемите, които имахме малко ни затрудниха и бяхме по-нервни. Но успяхме да се съвземем и взехме мача, това е за което бяхме дошли.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани