19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: През по-голямата част от мача ни надиграха

Янко Янков: През по-голямата част от мача ни надиграха

Надскочиха ни под двата коша, анализира представянето на своите наставникът на Шумен

„Най-слабото второ полувреме за нас досега през сезона. Първо искам да честитя победата на Балкан, напълно заслужена победа. През по-голямата част от мача ни надиграха по всички показатели и заслужено спечелиха. Започнахме първата част слабо, през втората част доста усилия хвърлихме и успяхме да се върнем в двубоя. Мислех, че момчетата ще пренесат тази енергия през второто полувреме, но натрупването на лични нарушения и по-агресивната игра на Балкан ни разби организацията в нападение. Това се вижда от резултата“, анализира представянето на своя Шумен срещу шампионите треньорът Янко Янков. 

Балкан се справи с Шумен след силно второ полувреме (видео)

„63 точки като само 24 точки през второто полувреме е изключително малко. Надскочиха ни под двата коша. Имат 20 точки от наши грешки и 20 точки от повторно нападение след борба. Тези показатели много тежат. Това много тежи в защита и няма какво друго да правим, освен да си извадим поуките и да изчистим грешките. Нямаме много време за реакция, имаме си и здравословни проблеми. Влизаме в тежък цикъл с този мач, за 5 дни ще изиграем 3 срещи, но съм сигурен, че момчетата ще се вдигнат и ще направим всичко възможно и като треньорски щаб да изиграем тези срещи по най-добрия начин„, допълни наставникът на „жълто-зелените“, които са девети в класирането с баланс от 2-6. 
 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани