15.7 C
София
сряда, май 8, 2024
НачалоНБАПау Гасол с послание към небето: Надявам се ти и Джиджи да...

Пау Гасол с послание към небето: Надявам се ти и Джиджи да се усмихвате

MVP на Евробаскет 2015 с трогателно писмо по случай годишнината от смъртта на Коби Брайънт

Една от легендите на испанския баскетбол и двукратен шампион в НБА с Лейкърс Пау Гасол разчувства почитателите на играта с трогателно писмо. Поводът за него бе годишнината от трагичния инцидент в Калифорния, който отне животите на бившия му съотборник Коби Брайънт и неговата дъщеря Джиана.

Ето и какво гласи писмото:

Липсваш ми, братко. Не минава ден без ти да присъстваш в това, което правя. Твоят дух, твоите желание, амбиция и любов продължават да блестят в моя живот, както и в тези на много други. Снимките, клиповете, специалните моменти, ми напомнят колко щастлив съм бил, че съм имал шанса да споделя с вас някои от тях.

Надявам се ти и Джиджи да се усмихвате, когато виждате колко силни, сладки и очарователни са вашите момичета. Братко, колко бързо растат!

Искаше ми се да видиш нашата малка Елизабет Джиана. Със сигурност ще й разкажем как е получила второто си име и колко изключителни, обичащи и вдъхновяващи са били братовчедка й Джиджи и чичо й Коби.

Днес ние почитаме и двама ви. Дори всичко да не се е случило, така както сме искаме, вие завинаги ще останете в сърцата ни”, написа Пау Гасол.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани