12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Благодарен съм за отдадеността на играчите си

Тони Дечев: Благодарен съм за отдадеността на играчите си

Това беше най-хубавият подарък за юбилея ми, призна треньорът на Ямбол

Това беше най-хубавият подарък за юбилея ми. Преди да тръгнем още, играчите ми подариха друг, но аз от суеверие им казах, че им благодаря за това нещо и на разбора дори им обясних, че не искам повече. Но видях в очите им желанието, което имаха – да дойдем и да изиграем този мач като мъже и да се сбориме за победата. Аз съм много щастлив и благодарен за тяхната отдаденост. Поздравявам ги за мъжката игра и за това, че нито за секунда не се отказаха и така обърнахме мача и го спечелихме“, заяви треньорът на Ямбол Тони Дечев след успеха на тима си в Бургас с 94:92. 

„Ние, като всички останали отбори, всеки ден се трудим. Момчетата се справят добре. Аз виждам израстване в играта ни, виждам израстване в отделните играчи, което е предпоставка за по-добро представяне в оставащите мачове. Постоянството е това което ни липсва. Когато играем добре, трябва да задържаме това постоянство по-дълго време и тогава ще бъдем по-равностойни срещу всички отбори“, добави специалистът, който навърши 50 години преди ден.

Ямбол с най-хубавия подарък за ЧРД на Тони Дечев (видео)

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани