12.7 C
София
сряда, май 8, 2024
НачалоНБАЛейкърс паднаха от последния на Запад (видео)

Лейкърс паднаха от последния на Запад (видео)

Трипъл-дабъл на Леброн Джеймс не стигна на "езерняците"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс допуснаха втора поредна и общо 37-ма загуба през този сезон. „Езерняците“ отстъпиха на последния в Западната конференция на НБА Хюстън със 130:139 след продължение като гости.

НАЙ-ДОБРИ: Ръсел Уестбрук завърши с 30 точки, 8 борби и 6 асистенции за Лейкърс. Леброн Джеймс се завърна на паркета, след като пропусна един мач, заради болки в лявото коляно, и оформи петия си трипъл-дабъл през 2021/2022 – 23, 14 борби и 12 асистенции. Малик Монк вкара 20 точки плюс 6 борби.

Новобранецът на Хюстън Джейлън Грийн реализира рекордните в кариерата си 32 точки. С по 21 допринесоха Джош Кристофър и Алперен Шенгун, който грабна и 14 борби.

И ОЩЕ: Това бе девета поредна загуба за Лейкърс при визитите им в НБА, както и шеста в последните им седем мача. Шансовете на Леброн Джеймс и компания за участие в плейофите стават все по-малки, ако не се съберат.

СТАТИСТИКА ОТ ХЮСТЪН – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани