18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоЕвропаПАО с писмо до Евролигата заради съдийството на мача срещу Партизан

ПАО с писмо до Евролигата заради съдийството на мача срещу Партизан

Гръцкият гранд е поискал спешна среща с президента на турнира Деян Бодирога

Панатинайкос е изпратил официално писмо до Евролигата във връзка със съдийството на мача от 6 кръг срещу Партизан, спечелен от сръбския гранд преди ден с 91:89. Според гръцкият сайт SDNA, в него се казва, че клубът от Атина няма да толерира грешки на реферите в своите мачове.

Партизан не се даде на ПАО в Атина (видео)

Освен това, от ПАО искат промяна на правилото за видео повторението, което се иска от треньора, както и спешна среща с новия президент на Евролигата Деян Бодирога в гръцката столица.

„Детелините“ ще наложат забрана за посещаване на домакинствата си на един от феновете, които вчера предизикаха временно спиране на срещата, заради хвърлени предмети по игрището, след като пейката на Панатинайкос и треньорът Деян Радонич скочиха срещу реферите с претенции за фаул срещу Дуейн Бейкън, който не бе отсъден.

След двубоя президентът на гръцкия клуб Димитрис Янакопулос публикува в социалните мрежи кадри от срещата, като нарече съдийството „едно от най-лошите кланета, които сте ни правили„.

След 6 изиграни срещи в Евролигата Панатинайкос заема последно място в класирането с баланс от 1-5.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани