9.9 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоБългарияПавлин Иванов: По-добре грозна победа, отколкото хубава загуба

Павлин Иванов: По-добре грозна победа, отколкото хубава загуба

Радващо е, че победихме, сподели гардът на Балкан

Радващо е, че победихме. За мен отборът на Черноморец е този, който се представя най-добре и е в най-добра форма. Важното е, че проявихме характер и накрая успяхме да обърнем нещата в наша полза. За 7-те точни наказателни удара в самия край, няма какво да кажа – за това тренираме, за това играем“, сподели гардът на Балкан Павлин Иванов след успеха над бургазлии с 92:88 в мач от НБЛ.

„Сега ни предстоят четири поредни гостувания. Те със сигурност ще бъдат трудни. Ние сме отбор, който не трябва да подценява никой. Трябва да излезем концентрирани на 100%, защото виждате при някои колебания какво се получава. Важното е, че спечелихме този мач. По-добре грозна победа, отколкото хубава загуба. Впрочем за публиката победата бе хубава, но на практика получихме много точки, което показва, че не сме играли добре в защита„, смята баскетболистът на „зелените“, който отбеляза 17 точки в срещата.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани