12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Трябва да вземем някаква поука от този мач и да...

Петър Златанович: Трябва да вземем някаква поука от този мач и да тръгнем нагоре

Победата означаваше много за нас, допълни треньорът на Балкан

Победата означаваше много за нас, не толкова за второто място в класирането, естествено, и това бе много важно, колкото това да тръгнем напред. Защото ние реално сме в дупка, която е очевадна. Казах на играчите в съблекалнята, че не бива да допускаме хората в залата да ни правят по-добри с подкрепата си – благодаря им за всичко това. Помолих играчите да използваме този момент, да продължаваме напред и да не спираме до края на плейофите, заяви треньорът на Балкан Петър Златанович след успеха над Черноморец с 92:88 в мач от НБЛ. 

„Какво се промени, след като губехме със 17 точки?! Нищо особено. Просто бяхме изправени до стената и трябваше да се борим и да даваме всичко от себе си. В края на мача използвах играчите, които показаха най-голямо желание за игра. Предстоят ни изключително трудни четири гостувания. Първото е в Ямбол, който победи у дома си лидера Рилски спортист и в никакъв случай няма да играят срещу нас така, както бе за Купата. Трябва да вземем някаква поука от този мач и да тръгнем нагоре„, добави наставникът на ботевградчани, които са втори в класирането с баланс от 18-7. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани