10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Тони Дечев: Противопоставихме се на Балкан доколкото успяхме

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Тони Дечев: Противопоставихме се на Балкан доколкото успяхме

Не ни стигнаха силите, каза още наставникът на Ямбол

Не ни стигнаха силите. Мисля, че направихме интересен мач, противопоставихме се на Балкан доколкото успяхме. Ако не ме лъже паметта, има десет поредни победи в НБЛ. Играе добре и агресивно. Това е нещото, което на нас ни куца – да тренираме агресивно, за да може, когато дойдат такива мачове като този да не се огъваме. Не успяхме да ги ограничим като нападение и да играем някаква добра защита, макар че съм доволен и от тази. Получихме 90 точки. За да ги победим в тяхната зала, ние трябва да вкараме 95. Малко ми звучи несериозно. Аз вярвах, можехме. Ключов момент бе при 66:66 се пропукахме много сериозно„, коментира наставникът на Ямбол Тони Дечев след загубата от Балкан със 79:90 в последния 1/4-финал за Купата.

Другият проблем ни бяха грешките. Направихме 23, от които получихме над 20 точки със сигурност. Борбата в нападение. Това са дребни неща, но са много важни накрая. Играем добре, имаме много по-добър процент от тях като игра, но когато дадеш на Балкан 19 атаки повече, няма как да се надяваш да победиш. Момчетата са позитивни, защото ние дойдохме след един много тежък мач срещу Рилски спортист, който загубихме с огромна разлика. Имахме разговори през седмицата, показахме различно лице, което е нещо добро, добави треньорът на ямболии.
Не мога да кажа за фаворит за Купата, защото тази година на 1/4-финалите не се получи изненада. Това ще бъде чарът на този турнир, че този път изненадите ще бъдат или на полуфиналите, или на финала. Със сигурност ще има, ще видим кога ще се случи„, завърши Тони Дечев.
ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани