16.8 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоНБАОклахома сложи край на сезона на Ню Орлиънс (видео)

Оклахома сложи край на сезона на Ню Орлиънс (видео)

"Гръмотевиците" остават в битката за място в плейофите на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Оклахома преодоля първото изпитание и продължава напред в турнира, който определя последните участници в плейофите на НБА на Запад. „Гръмотевиците“ се справиха с Ню Орлиънс със 123:118 като гости и вече са на само една крачка от елиминациите.

НАЙ-ДОБРИ: Шай Гилджъс-Александър реализира 32 точки за Оклахома плюс 5 борби. Джош Гиди бе близо до трипъл-дабъл – 31, 9 борби и 10 асистенции. Лу Дорт вкара 27 точки в добавка към 5 борби.

Брандън Инграм бе най-добър за Ню Орлиънс със 30 точки, 6 борби и 7 асистенции. Трей Мърфи добави 21. Хърбърт Джоунс остана с 20 точки, 5 борби и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Брандън Инграм даде шанс на Пеликанс в края, след като намали пасива на отбора си до 1 точка за 118:119. Шай Гилджъс-Александър обаче не трепна от фаул линията 4 поредни пъти във финалните 2.8 секунди и прати радостта от успеха в лагера на Тъндър след 123:118.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 април Оклахома ще играе срещу Минесота за правото да влезе в плейофите на НБА като осми от Западната конференция.

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ОРЛИЪНС – ОКЛАХОМА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани