16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияЛевски получи приза за Отбор №1 на миналия месец

Левски получи приза за Отбор №1 на миналия месец

Димитър Ангелов пък стана Треньор №1 на март

Левски бе награден с приза за Отбор на месеца в България за март, а за Треньор №1 пък бе избран наставникът на „сините“ Димитър Ангелов. Това се случи на пресконференция в Пресклуб България по-рано днес.

За спечелената Купа на България при мъжете през март баскетболистите на Левски получиха 18 гласа от участвалите в анкетата 25 спортни медии и редакции, а 7 гласа има за националния ансамбъл по художествена гимнастика. 

В допитването при треньорите Димитър Ангелов получи 15 гласа. Наставникът на националния ансамбъл по художествена гимнастика Весела Димитрова е с 6, а личният треньор на Стилияна Николова – Валентина Ганева има 4 гласа.  

ПрезGoogle
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

  1. […] “За мен тази награда беше страхотна изненада. Не очаквах, но съм много приятно изненадан. Благодаря много за това, че трудът ми, този на състезателите и на всички в клуба е оценен. През този месец показахме лицето, което трябва и което искаме Левски да показва. Спечелването на Купата бе своеобразен връх на нашите усилия до момента. Този приз ни задължава да продължаваме да играем на високо ниво”, каза Димитър Ангелов по повод наградата за Отбор и Треньор №1 на месец март.  […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани