11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАЧикаго се върна от –19 точки, за да бие Торонто (видео)

Чикаго се върна от –19 точки, за да бие Торонто (видео)

"Биковете" ще спорят с Маями за осмото място на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Чикаго преодоля пасив от 19 точки, за да остане в битката за място в плейофите на НБА. „Биковете“ обърнаха Торонто със 109:105 като гости, с което записаха победа в първия си мач от турнира, определящ последните участници в елиминациите на Източната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Зак Лавин вкара 39 точки за Чикаго, като бе 13/15 от линията за изпълнение на наказателни удари, плюс 6 борби. ДеМар ДеРоузън добави 23 и 7 борби. Никола Вучевич оформи дабъл-дабъл – 14 точки и 13 борби.

Паскал Сиакам бе най-добър за Торонто с 32 точки, 9 борби и 6 асистенции. Фред ВанВлийт реализира 26 в добавка към 12 борби и 8 асистенции. Скоти Барнс остана с 19 точки и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: След като бяха в ролята на изоставащи с 47:66 в третия период, Булс се стегнаха и намалиха пасива си до 9 точки в края му, водени от Зак Лавин. В последната четвърт финалният щурм на Чикаго даде резултат, като Алекс Карузо и Патрик Бевърли изведоха тима си напред с 96:93. Тройка на Фред ВанВлийт даде надежди на Торонто след 100:100, но дуото Зак Лавин и ДеMар ДеРоузън отговори с кошове за нова преднина за „биковете“, която те запазиха до края.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 април Чикаго ще се изправи срещу Маями в спор за осмото място на Изток в края на редовния сезон в НБА.

СТАТИСТИКА ОТ ТОРОНТО – ЧИКАГО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани