10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант захапа Чарлз Баркли: Не уважавам думите ти (видео)

Кевин Дюрант захапа Чарлз Баркли: Не уважавам думите ти (видео)

Двамата открито не се харесват

Чарлз Баркли изглежда не изпитва много добри чувства към Кевин Дюрант. Това си пролича и в интервю на участника в 11 издания на Мача на звездите в НБА, дадено наскоро.

Той е много чувствителен. Страхотен играч, но е част от онова поколение, което смята, че не може да бъде критикувано. Той никога не се е поглеждал в огледалото и не е казвал – Човече, това справедлива критика ли е“, е мнението на Чарлз Баркли за Кевин Дюрант.

Не закъсня и реакцията на 2-кратния шампион в НБА, който сподели какво мисли по темата, използвайки социалната мрежа Twitter.

Чък не се ли изморява? Никога няма да уважавам думите, които излизат от устата ти. Ще трябва да се справяш с това“, написа баскетболистът на Финикс.

Това е още една глава от враждата между двамата, която върви към война. Кевин Дюрант многократно е казвал, че уважава играча, който е бил Чарлз Баркли, но това, което той мисли за анализатора и критика на лигата, е съвсем различно.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани