18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАНю Йорк развали дебюта на Джеймс Хардън за Клипърс (видео)

Ню Йорк развали дебюта на Джеймс Хардън за Клипърс (видео)

17 точки за гарда в първия му мач в НБА през 2023/2024

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Джеймс Хардън дебютира за Лос Анджелис Клипърс в НБА след трейда от Филаделфия. Гардът обаче не успя да спаси новия си тим, който загуби от Ню Йорк с 97:111 като гост и вече е с баланс от 3-3 в лигата през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Джеймс Хардън започна в стартовите пет на „ножиците“, като остана на терена 31 минути. В тях той се отчете със 17 точки и 6 асистенции, като бе 6/9 при стрелбата от игра.

Кауай Ленърд бе най-добър за Клипърс с 18 точки и 5 борби. Със 17 в съблекалнята се прибра и Ръсел Уестбрук. Норман Пауъл приключи с 14 точки.

Джулиъс Рандъл бе много полезен за Ню Йорк и оформи дабъл-дабъл – 27 точки и 10 борби. Ар Джей Барет го последва с 26 и 6 борби при завръщането си. Мичъл Робинсън също стигна до двойните показатели – 13 точки и 15 борби.

КЛЮЧЪТ: Двата състава започнаха последната четвърт при равенство за 76:76, но след това Никс направиха серия от 7-0, с което взеха нещата в свои ръце. Преднината на домакините достигна 17 точки след тройка на Ар Джей Барет две минути преди края и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 ноември Ню Йорк ще бъде домакин на Сан Антонио, докато Клипърс ще гостуват на Бруклин. 

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ЙОРК – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани