18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАМилуоки с първи триумф при визита в НБА този сезон (видео)

Милуоки с първи триумф при визита в НБА този сезон (видео)

Янис Адетокунбо и Деймиън Лилард комбинираха 57 точки за успеха на Бъкс над Бруклин

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки триумфира за първи път при визита в НБА през този сезон. Бъкс надвиха Бруклин със 129:125 като гости в „Барклис сентър“ и вече са с актив от 4 успеха и 2 поражения в лигата през 2023/2024.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо достигна до дабъл-дабъл за Милуоки – 36 точки и 12 борби, като бе 15/27 при стрелбата си от игра. Деймиън Лилард добави 21, 6 борби и 7 асистенции. С по 15 точки се разписаха Крис Мидълтън и Джей Краудър, като последният овладя и 5 борби.

Кам Томас бе над всички за Бруклин с 45 точки, включително 6 тройки. Микал Бриджис финишира с 31 и 5 борби. Лони Уокър остана с 19 точки.

КЛЮЧЪТ: Бъкс изоставаха с 10 точки през второто полувреме, но това не ги спря да стигнат до обрат и да вземат преднина след серия от 17-5 в края на третата част. Гостите увеличиха аванса си до 9 точки в началото на последния период, след като нанизаха 12 от първите 17 точки в нея. Нетс все пак се докопаха до равенство за 121:121, но Крис Мидълтън, Деймиън Лилард и Джей Краудър не сбъркаха в края.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 ноември Милуоки ще играе у дома срещу Детройт, докато Бруклин ще спори с Клипърс.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани